En gudhare till en inte så glänsande Lovisa

Igår kväll hittade jag en liten panodil. Den gjorde inte mycket. Idag, på förmiddagen, gav jag upp smärtan. Jag är ju lite skeptisk mot alla dessa piller, särskilt här (även om det är himla spännande att gå runt på apoteken och titta på alla mystiska etiketter). Det första jag fick göra var att snurra Lindor-hjulet - och jag vann en chokladkanin! Ja, det var väl det positiva.
 
Pratade med en apotekare som skickade mig till läkaren. Väl där, efter lite väntandes, blev jag hänvisad till ett rum. Jag hörde läkaren i rummet intill, tala i telefonen. Uppenbarligen planerade hon för fredagskvällen. Sedan blev det tyst. Jag väntade. Efter ett tag kikade jag ut i korridoren. Lunchtid, och ganska öde.
 
Till sist fick jag i alla fall träffa läkaren, och hon bad så mycket om ursäkt för missförståndet. Själva besöket gick fort, det fanns ju inte så mycket mer att säga. Fick läskiga piller utskrivet, och med tanke de blå undrade nog personalen i apoteket intill vad jag har haft för mig här i Montreal. De används nämligen till könsherpes.
 
Annars tjöt brandlarmet igen. Jag drog mig för att gå ut - med alla dessa falsklarm i bakhuvudet - och blev förvånad när det faktiskt var lite rökigt i korridoren. De över tjugo grader vi kände av igår är som bortblåsta - på eftermiddagen snöade det.
 
Nej, jag är ingen Happy Camper just nu. Jag har ont, mår allmänt dåligt, känner mig ensam och har givit upp allt hopp om min grupp i det sista grupparbetet. Jag hoppas dock att jag får lite sömn i natt, då känns det alltid lite bättre.
 
Ha en underbar lillördag!
...och nej, jag har inte könsherpes.
 

Kommentarer
BBjuhr säger:

Usch låter inget vidare! Men tur att du fick en liten hare! Hoppas allt blir bra snart :) Kramar

Svar: Det hoppas jag med...Doh!
Hoppas dessutom att allt är bra med dig. Gissar att även Umeå börjar tina upp nu!
Kram
ernsta.blogg.se

2014-04-16 | 09:56:50
Lotta säger:

vännen, ska det vara. Det var inte Viagra då, de är väl blå tror jag;) Krya på dig. Snart kommer du hem!!!!!!

2014-04-16 | 18:41:22
Sara säger:

Snart är terminen slut! Då har du klarat av två hela terminer på egen hand i Kanada! Hur coolt är itne det?!
Och så får du njuta av svensk sommar! :)

Svar: Den tanken är vad som gör att jag står ut.;) ...och det faktum att Montreal egentligen är en helt fantastisk stad!
ernsta.blogg.se

2014-04-16 | 22:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback