Hemma igen

Efter att ha dissat min beställda taxi till förmån för en algerisk chaufför som jag nu känner utan och innan, anlände jag till flygplatsen. Ja, jag reste med övervikt. Slank dock igenom! De två flygresorna flög på bra.
 
Det var fyra dygn sedan jag landade. Rent tekniskt. Jag vet ännu inte om jag har gjort det rent mentalt. Å andra sidan är det lite skrämmande hur snabbt man faller in i gamla rutiner - vissa skulle jag hellre slippa medans andra är just de som gör livet värt att leva.
 
Just nu ernstar jag på här hemma, om än inte riktigt i den utsträckning och fart som jag hade hoppats. Kanadavistelsen var inte helt smärtfri! Sammanfattningar av mina två terminer kommer dock att dyka upp här i bloggen. En ufräschning om vad som faktiskt hände, och kanske framförallt för mig egen skull.
Vill passa på att tacka alla som kom och grattade mig igår (söndag)! Det var otroligt kul att träffa er igen, och jag ser fram emot att följa utvecklingen av alla spännande och vackra växter jag fick.
 
Till er jag har bjudit in på trädgårdsvisning och skördefest närmare hösten, kan jag givetvis inte lova för mycket....men det vore roligt att få fram åtminstone en vattenmelon och en lime! Har ju dessutom varit lite olaglig igen, och kunde inte hålla mig från att sätta några jordnötter.

Dansens dag och Valborg

Festligheterna regnar över oss. Tisdagen var inte mindre än dansens dag och idag - ja då är det ju Valborgsmässoafton! Det är en milstolpe. Om man har anat vintern gnaga i hälsenorna innan så är det slut med det nu. Våren är helt etablerad och man sniffar på sommaren. Helt plötsligt undrar man hur det kunde gå så fort.
 
För min del blir det dock inte mycket eldande. Denna dag är lika med hemfärd. Nervös till tusen. Så någon längre utläggning kring det blir det inte.
 
Jag hoppas dock att ni firade gårdagen med dans! Det gjorde i alla fall dag. Efter en panikfylld morgon/förmiddag då jag upptäckte att jag hade övervikt var jag kanske inte helt i rätt form för att hoppa ned i plurret - men det gjorde jag, och det är jag trots allt glad för. Trots att jag har haft fri tillgång till bassängen sedan augusti har det aldrig blivit av. Nu, när Centre Sportif lanserar Aqua Zumba inför sommarens termin, var jag dock tvungen att prova. Första passet för dem - sista chansen för mig. Att dansa i vatten var...annorlunda! En annan som har två vänsterfötter annars hade än svårare att hänga med i svängarna, men kul var det!
 
Fira nu in sommaren ordentligt! Kramar